Leo Squash

 

 

Добре дошли в спортен клуб Leo Squash - Sofia.

Ние сме клубът, където можете да развивате своята любов към този уникален спорт и да постигате невероятни резултати.
В клуба работят сертифицирани професионални треньори, на които можете да се доверите напълно. Те ще ви насочат и ще ви помогнат да постигнете вашите спортни цели.
Ние вярваме, че младото поколение има голям потенциал, и затова мисията на нашия клуб е да го развива и подкрепя. Нашият клуб е известен също и със сериозните резултати, постигнати от децата ни на турнирите у нас и чужбина.

* Борис Брайков (10г.) спечели първо място на турнирите “Czech Junior Open 2023” и “Croatian Junior Open 2023” в категория до 11г.
* Александър Петров спечели 3-то място на Austrian Junior Open 2023 отново в категория до 11г.
Ние сме горди с техните постижения и се стремим да ги подкрепяме по всякакъв начин.

WINNER SHOT Junior Tournament

За да поддържаме мотивацията и подобрим представянето на състезателите, клубът организира и единствената детска верига турнири в България - WINNER SHOT Junior Tournament.

Но не само децата, а всеки любител на спорта може да се включи в нашата общност. Ние вярваме, че спортът е начин на живот и че всеки може да се включи в тази здравословна и стимулираща дейност.
Заповядайте в нашия спортен клуб по скуош и ще откриете нов свят от спорт, приятели и невероятни възможности за развитие и постижения!

Клубът организира безплатни групови тренировки за деца между 6 и 12 годишна възраст.
Провеждат се всеки понедленик, сряда и петък от 17-18ч.