За нас

СПОРТНА ЗАЛА FIREBALL – ДОМЪТ НА РАКЕТНИТЕ СПОРТОВЕ

Спортна зала FIREBALL е мултифункционална спортна зала разположена на площ от над 1000 кв. метра. Тук ще откриете:

 

СКУОШ

Пет  изключителни скуош корта COURTECH сертифицирани към Международната Федерация по Скуош и отговарящи на всички изисквани за провеждане международни състезания по скуош. Конструирани с прецизност до милиметър, снабдени с анти-шок под и професионално осветление, те са пригодени както за търсещите развлечение, така и за тези, които се целят във високо спортно майсторство.

 

 

БАДМИНТОН

3 чудесни игрища за бадминтон с височина от над 8 метра. Клентите ни могат да разчитат на винаги перфектно климатизирано и осветено пространство, където

 

 

 

ПИКЪЛБОЛ

Търсите нов и забавен ракетен спорт?
Пробвайте най-бързо развиващия се спорт в Америка – ПИКЪЛБОЛ! Уникален спорт, който е смесица от бадминтон, тенис на корт и тенис на маса и може да се практикува в Спортна Зала Fireball
Всеки ден от 7:00 до 17:00 часа можете да резервирате игрище за Pickleball.
Внимание! Твърди се, че води до „пристрастяване“.
Спортна зала Fireball  е официален партньор на Българска Федерация Пикълбол.

 

 

ТЕНИС НА МАСА

Специално обособена зала за тенис на маса. Безупречно оборудвана с 4 професионални тенис маси Butterfly Centerfold 25, Професионален тренировъчен робот Butterfly AMICUS EXPERT. Безупречна спортната спортна настилка, отличното осветлние и височината от 8 метра я правят, може би най-добрата зала за любителски тенис на маса с София.

В залата ще откриете представителен щанд на немският лидер в оборудването на за тенис на маса DONIC. За начинаещите играчи се пrедлага и възможност наем на ракети.

СПОРТЕН БАР

Без значение дали искате да се заредите за тренироквата, да се подсилите след нея или просто да се освежите при нас ще намерите разнообразие от протеинови барчета, здравословни десерти, изтонични и безалкоголни напитки. РазБИРА се имаме и бира.