НАЦИОНАЛЕН ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА ЗА ДЕЦА „FIREBALL RISING STARS“

Развитието на детския спорт е сред нашите основни цели и приоритети. Да създаваме трибуна за тяхната изява, да предоставяме поводи за признание към техните усилия и умения са дължителна стъпка по пътя към успеха.

По повод на деня на детето 1 юни и първата годишнина от отварянето на залата за тенис на маса част от спортен комплекс Fireball ви каним на първия по рода си национален турнир по тенис на маса за деца до 15 години.

Турнирът ще се проведе на 05 ЮНИ 2021 г. в спортен комплекс Fireball.

Участниците ще се състезават в следните категории:

  • Момичета и момчета до 10 години
  • Момичета 11 – 12 години
  • Момчета 11 – 12 години
  • Момичета 13 – 15 години
  • Момчета 13 – 15 години

ФОРМАТ
Надпреварата във всяка категория започва с игра в групи. Първите двама/четирима състезателя от всяка група продължават напред в директна елиминационна схема.
Всички мачове се играя до спечелването на 3 от 5 гейма до 11 точки.

ЗА ЗАПИСВАНЕ:
• С подаването на електронна форма

За въпроси и допълнителна информация можете да се обръщате към нас телефон : 0879 039 129 и email: tabletennisfireball@gmail.bg

Директор на турнира д-р. Цветомир Цонев

Партньори на инициативата

Нашите приятели и партньори от Hоtel Metropolitаn Sofia предоставят на всички участници възможност за хотелско настаняване, при изключително преференциални условия.

За да се възползвате от специалното ценово предложение, пишете на Reservations@metropolitanhotelsofia.com или се обадете на +359 2 424 7900 с промо код : FIREBALL2021

 

 

 

Медийни партньори

Галерия