Първи скуош турнир за сезон есен-зима 2019 се проведе в спортна зала Fireball. Със здрава битка, много емоции и приятелска атмосфера общо 12 състезатели се окичиха с медали, а десетки други спечелиха от наградите, предоставени от основните спонсори на турнира Karakal и Isostar.

При напредналите златото е за Нинко Ковачевич, който макар и трудно да премина квалификационната група беше безапелационен на полуфинал и финал. Среброто е за топ състезателя на Пловдив, Димитър Пейчев, а бронзовите медали за Вихрен Манев (3то място) и Михаил Карев (4то място).

Група C беше оспорвана от начало до край. Двама от фаворитите отпаднаха в долната половина на схемата още в първи кръг и оставиха борбата за медалите широко отворена. Със стабилна игра победата в турнира е за Ивайло Бораджиев, който освен златен медал спечели и голямата награда – ракета Karakal 110 RAW. Среброто е за Ганимир Ганчев, а бронзът остана за Никола Симеонов (3то място) и Калин Димчев (4то място).

При дамите Анелия Дукова беше безапелационна и спечели всички мачове в турнира, за да започне есенния сезон така както завърши пролетния – със злато. На финала тя победи Кремена Йотова (сребро). Бронзовите медали са за Емилия Дянкова (3то място) и Поли Янис (4то място).

Следващото събитие в зала Fireball е турнирът Yes Let. Той ще се проведе на 18ти октомври и е част от календара на Българска Федерация по Скуош.