3 БЕЗПЛАТНИ урока по скуош

Влезте във форма и научете нов спорт с нашата лятна академия! Спортна Зала Fireball предлага 3 БЕЗПЛАТНИ урока по скуош за нови клиенти, които все още не са играли скуош.

Тази невероятна оферта е валидна в периода от 01 Юни до 30 Юни, така че не пропускайте тази възможност да влезете във форма и да подобрите здравето си, докато се забавлявате.

Условия за участие:

1.            Трябва да сте нов клиент на Спортна Зала Fireball

2.            Предлаганите 3 безплатни урока по скуош са достъпни само през нашата лятна промоционална кампания.

3.            Безплатните уроци могат да бъдат използвани всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 часа, като е необходимо предварително записване.

4.            Участниците трябва да предоставят валиден телефонен номер за потвърждение на резервациите.

Какво включва промоцията?

Нашата лятна промоция включва 3 безплатни урока по скуош, водени от нашите квалифицирани треньори. По време на всеки от безплатните уроци, безплатно ще бъде предоставена за ползване и скуош ракета.  Тези уроци са предназначени да ви запознаят със спорта и да ви помогнат да развиете основни умения.

Всеки желаещ да се възползва от безплатния урок, заплаща само наема на Скуош корта.

Спортна зала Fireball работи с карти Multisport според условията на издателя им.

Как да се запишете?

За да се регистрирате за безплатен урок:

1.            Обадете на 0878 811 222, за да проверите наличността и да резервирате своя безплатен урок по скуош.

2.            Когато се свържете с нас кажете, че желаете да участвате в лятната академия с 3 безплатни урока по скуош,

Нашият опитен персонал е винаги готов да помогне, независимо дали имате въпроси относно оборудването, графика на уроците или други съоръжения.

Често задавани въпроси:

1.            Какво трябва да нося за моите безплатни уроци по скуош?

Носете удобни спортни дрехи и спортни обувки с немаркиращи подметки. Ние предоставяме цялата необходима екипировка за игра на скуош.

2.            Мога ли да доведа приятел на моя безплатен урок?

Разбира се! Можете да поканите приятел да гледа или да проведете тренировката съвместно. Нужно е само по време на резервацията да регистрирате и двама ви с имена и телефонен номер.

3.            Какво ще науча по време на моите безплатни уроци по скуош?

Нашите квалифицирани треньори ще ви научат на основните техники на скуош, включително правилната стойка, замах, удари и позициониране. Ще получите представа какво е усещането да играете скуош и ще разберете дали този спорт е подходящ за вас.

4.            Има ли ограничения за възрастта или спортната форма?

Академията е отворена за желаещи на възраст над 14 години, които никога преди не са играли скуош. Не е необходимо да сте във върхова физическа форма, за да участвате – ние сме тук, за да ви помогнем да започнете своето скуош преживяване.

5.            Какво се случва след моите 3 безплатни урока по скуош?

След приключване на вашите 3 безплатни урока можете да решите дали искате да продължите да играете скуош като редовен член на Спортна Зала Fireball или просто да запазите новите си умения за забавление. Нашият екип ще бъде повече от щастлив да обсъди следващи възможности с вас.

Присъединете се към нас в Спортна Зала Fireball и се възползвайте от нашата лятна промоция за 3 безплатни урока по скуош.

Не пропускайте тази невероятна възможност да влезете във форма, да научите нов спорт и да се забавлявате едновременно. Резервирайте вашите уроци днес и открийте вълнуващия свят на скуоша!